Dalyan Naciye Tınaztepe Ortaokulu

Vizyon: Mutluluğun kaynağını gören,kendini tanıyan, başarıyı arzulayan ve arayan, milli ve manevi değerlerimizi benimsemiş bireyler yetiştirerek bilimsel ve kültürel yönden çevresini etkileyen, eğitim ve öğretimde önder bir kurum olmak.

Misyon: Var olan yetenek ve imkanları en iyi şekilde kullanarak eğitim ve yaşam kalitesini yükseltip toplumumuza ve insanlığa hizmet edecek bireyler yetiştirmek.

Isınma: Kalorifer ve Klima
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Taşımalı gelen öğrencilerimiz servislerle taşınmaktadır. Ayrıca özel servisler vardır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda aktif olarak sportif etkinlikler gerçekleştirilmektedir. Kız voleybol, erkek futbol, hentbol, bocce ve futsal takımımız vardır. Ayrıca, Ortaca Belediyesi bünyesinde güreş takımı çalışmalarını devam ettirmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuzda ERASMUS+ ve eTwinning projeleri yürütülmektedir.

Telefon - 02522842034

WEB - https://dalyanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Dalyan Mahallesi Maraş Caddesi No 36 ORTACA/MUĞLA

Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Okulumuzda, normal öğretim olup yeni 4+4+4 eğitim sistemine göre eğitim-öğretim faaliyetleri yürütülmektedir.

Yerleşim Yeri - Dalyan önceleri Ortaca´ya bağlı bir belde iken, Muğla´nın büyük şehir statüsü kazanmasından sonra mahalle olmuştur. Eşsiz güzelliklere sahip Dalyan turizm bölgesi olarak dünyaca meşhurdur. Ortaca, Muğla ilinin en güzel İlçelerinden biridir. Akdeniz ile Ege Bölgesi sınırında olan Ortaca doğusunda Dalaman ve Fethiye, batısında Köyceğiz ve Marmaris ilçeleriyle komşudur. Ortaca´nın nüfusu yaklaşık 47000 civarındadır.

Adres - Dalyan Mahallesi Maraş Caddesi No 36 ORTACA/MUĞLA

Ulaşım Özel araçlar ve şehir içi minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Muğla İline 85 km, bağlı bulunduğu Ortaca İlçesine 11 km uzaklıktadır.